تبریک معاون بهداشتی دانشکده به مناسبت روز بهداشت محیط

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۵ کد : ۸۸ اخبار و رویدادها
تبریک معاون بهداشتی دانشکده به مناسبت روز بهداشت محیط

به گزارش وب دا ساوه، دکتر نعمت اله عزیزی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز ملی بهداشت محیط را به تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.

متن پیام به این شرح می باشد :

بسم الله الرحمن الرحیم

روز ملی بهداشت محیط بهانه ای است برای تشکر و قدردانی از زحمات و تلاشهای کارکنان و مهندسین بهداشت محیط پاسداران سلامت و دوستداران محیط زیست که در امر سلامت جامعه نقش اساسی و پایه را به عهده دارند.

آنچه بیش از همه در برقراری و حفظ این امنیت و آسایش خاطر رخ می نماید ، فعالیت مجدانه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای می باشد که با تلاش شبانه روزی در ارتقاء امر بهداشت و حفظ سلامت جامعه می کوشند .

اینجانب چهارم مهرماه، روز ملی بهداشت محیط را به تمامی همکاران عزیزم در مراکز بهداشتی شهرستانهای ساوه و زرندیه تبریک عرض نموده و ار درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامتی برای شما و خانواده های محترمتان مسئلت می نمایم.